Cookies og personvern

Følgende personvernerklæring gjelder for Vanadis Velferds nettsted, www.vanadisvelferd.no

Personopplysninger som behandles hos oss:

/Kontaktskjema:
Navn og e-post adresse (registreres og sendes inn av deg som bruker).

/Nettsted:
Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan vi bruker personopplysningene:

/Kontaktskjema:
Personopplysningene som samles inn via kontaktskjema; navn, telefon nr. og e-post adresse, er for å kunne ta kontakt med deg for å besvare din henvendelse.

/Nettsted:
Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøk til vanadisvelferd.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter.

Hvordan personopplysningene innhentes:

Vanadis Velferd samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

/Kontaktskjema:
Digitalt skjema x 2:
– for å sende en åpen henvendelse eller spørsmål
– for å bestille gavekort
Må aktivt fylles ut digitalt av deg som bruker.

/Nettsted:
Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden.

Hvordan opplysningene lagres:

/Kontaktskjema:
Personopplysningene som samles via kontaktskjema sendes på e-post til post@vanadis.no. Her vil ansvarlig prosjektleder behandle din forespørsel. Når henvendelsen er ferdigbehandlet vil personopplysningene ikke brukes videre i noen form for markedskommunikasjon.

/Nettsted:
Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler – se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Frivillig samtykke:

/Kontaktskjema:
Det er helt frivillig å gi fra seg kontaktinformasjon, men uten dine kontaktopplysninger vil vi ikke kunne ta kontakt med deg og følge deg opp på din henvendelse. Vi kommer ikke til å bruke disse opplysningene til annet enn å besvare din henvendelse uten at annet er avtalt, og vi vil ikke utlevere dine kontaktopplysninger til en tredjepart.

Har du spørsmål om å oppgi dine kontaktopplysninger i vårt kontaktskjema, ta kontakt med oss på post@vanadis.no eller telefon 52 72 60 60.

/Nettsted:
De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies.

NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.
Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan her.

Du skal være sikker på at vi i Vanadis Velferd følger de norske personvernlovene.
Les mer om dette på Datatilsynets sider.

Hva er informasjonskapsler / cookies?

Vanadis Velferd benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.
En cookie er ikke et program og inneholder ikke virus.

Følgende cookies brukes på vanadisvelferd.no:

Google Analytics:
Vår samarbeidspartner Iversen Skogen Reklamebyrå benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Facebook Pixels:
Vi bruker Facebook Pixel til å registrere ditt besøk på vanadisvelferd.no slik at vi kan annonsere til deg i Facebook sitt nettverk. Flere nettsteder bruker denne cookie’n i dag slik at Facebook skal kunne vise deg annonser som er relevante for deg og din tidligere søkehistorikk. Slik kan Facebook også nedprioritere annonser som ikke er relevant eller interessante for deg, og gjøre din totale brukeropplevelse på Facebook bedre.


Gjennom Facebook Pixles samler vi ikke inn person- eller kontaktopplysninger, kun brukerhistorikken som er samlet på cookien som er lagret lokalt på din maskin.

Les mer om Facebooks retningslinjer for databehandling her.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Ta kontakt med oss på post@vanadis.no eller telefon 52 72 60 60